7/4/14

Hello April ,goodbye March !!! Favorites !!





Είναι η πρώτη φορά που θα σας γράψω για τα αγαπημένα προϊόντα ενός μήνα που πέρασε .Αυτός ο μήνας στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Μάρτιος .
Για μένα ήταν ένας μήνας γεμάτος υποχρεώσεις άγχος αλλά και πολλές χαρούμενες στιγμές !Εσάς ? Ελπίζω και ο Απρίλιος να είναι ένας πολύ καλός μήνας με πολύ διάθεση και αγάπη .Που πιστεύω πως θα είναι μιας και έρχονται και γιορτές …..
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποίησα τον μήνα που μας πέρασε και κάποια πολύ πιθανόν να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ για πολύ καιρό ακόμη .



            Syoss max hold

    Είναι εξαιρετική λακ με πολύ μεγάλη διάρκεια .Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη .Δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά και προσφέρει κράτημα χωρίς να τα ξηραίνει .Την έχω αγοράσει πολλές φορές και συνήθως όταν την βγάζουν προσφορά -30% ή -40% και η τιμή της είναι καταπληκτική βγαίνει περίπου 3-4 ευρώ με την έκπτωση .Είναι 400 ml.



     Foundation Ever Lasting By oriflame

Σας το είχα δείξει στο τελευταίο άρθρο με τις αγορές μου .Είναι αρκετά καλό .Προσφέρει μέτρια κάλυψη .Είναι η απόχρωση Fair Nude .Λιπαρότητα δεν ξέρω αν βγάζει γιατί έχω πολύ ξηρή επιδερμίδα .Από διάρκεια αρκετά καλή και  χωρίς primer .Είναι 30 ml και κοστίζει 13€.




     Korres  wild rose 24-h moisturizing brightening cream   Korres  wild rose eye cream brightening fine lines &dark            circles

Είναι και αυτά από τις τελευταίες μου αγορές .Ήταν από τα πακέτα προσφοράς του korres 1+1 .
Η κρέμα προσώπου είναι για ξηρές ευαίσθητες επιδερμίδες .Την φοράω καθημερινά από την μέρα που την αγόρασα γιατί μου αρέσει πάρα πολύ .Ενυδατώνει όσο χρειάζομαι βοηθάει το μακιγιάζ να κρατήσει περισσότερο .Ήπιο άρωμα .Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι  δεν έχει δείκτη προστασίας ,αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί βάζω και αντηλιακή προσώπου .Είναι 40 ml
H κρέμα ματιών στην περιγραφή της λέει ότι μειώνει τους μαύρους κύκλους και επανορθώνει την υφή της επιδερμίδας .Για τους μαύρους κύκλους όσο καιρό την χρησιμοποιώ δεν βλέπω διαφορά .Αλλά ενυδατώνει τόσο ωραία τα μάτια μου που έχω ενθουσιαστεί .Είναι 15 ml
Kαι τα 2 μου κόστισαν 13 €



                            Rimmel stay matte long lasting powder 001 transparent

   Σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να διαβάζετε ότι είναι από τις τελευταίες μου αγορές αλλά έτσι είναι .Πάντα όταν αγοράζω κάτι εκείνο το διάστημα χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο .Από τον πρόλογο θα καταλάβατε ότι είναι από τις τελευταίες αγορές μου .
Την αγόρασα από το Asos.com και ήταν σε έκπτωση .Δεν είχα αγοράσει ποτέ ξανά πούδρα διαφανή .Είναι πάρα πολύ καλή .Δένει ωραία το μακιγιάζ και έχω παρατηρήσει ότι μου προσφέρει περισσότερη διάρκεια χωρίς να με βαραίνει και να  φαίνετε το αποτέλεσμα πολύ έντονο .Είναι ιδανικό για πρωινό μακιγιάζ .Είναι 14γρ .Κοστίζει περίπου 5-6 €



    Essential Daily Scrub Cleaner

Αυτό τον μήνα δυστυχώς είχα βγάλει αρκετά σπυράκια στο πρόσωπο μου ενώ δεν βγάζω συνήθως .Έτσι για να τα αντιμετωπίσω άρχισα να κάνω απολέπιση πρωί βράδυ μετά τον καθαρισμό .Είναι το καλύτερο scrub που έχω δοκιμάσει έχει λεπτούς κόκκους κάνει ήπια απολέπιση .Δεν έχει ιδιαίτερο άρωμα .Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο βοήθησε να φύγουν τόσο γρήγορα τα σπυράκια αλλά εγώ θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ γιατί έχω παρατηρήσει ότι έχουν βελτιωθεί οι πόροι μου .Είναι 100ml και κοστίζει 6.85 €.(Συχνά το βγάζουν σε προσφορές με -50% )



   Dove go fresh 48h cucumber & green tea scent

Είναι αρκετά καλό .Έχει πολύ ωραίο άρωμα και έχει διάρκεια .Το αγόρασα και αυτό σε προσφορές που βγάζουν στα σούπερ μάρκετ και μου κόστισε 2.30€ .Είναι roll on και το περιεχόμενο του είναι 50 ml .




   Bioderma Solution micellaire 

Το αγαπώ ,το αγαπώ .
Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ ακόμη και το αδιάβροχο .Το χρησιμοποιώ και σαν toner μετά τον καθαρισμό .Είναι 500ml και ήταν και αυτό σε προσφορά 1+1 13€.




Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου .Βέβαια ήταν και άλλα πολλά αλλά δεν γινόταν να τα συμπεριλάβω όλα σε ένα άρθρο .Έτσι επέλεξα κάποια .Ελπίζω να σας άρεσαν
Περιμένω να μου πείτε και τα δικά σας αγαπημένα να και να μου αφήσετε τα σχόλια σας


 Τα 2 τελευταία άρθρα μου ,ρίξτε μια ματιά 






Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το άρθρο μου!! Φιλιαααα

16 σχόλια :

  1. Πολύ ωραια τα αγαπημένα σου κορίτσι! Πολλά φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Bioderma το νεράκι πολύ αγαπημένο!! Θα ήθελα να δοκιμάσω και την πούδρα της rimmel γιατί την ακούω πολύ και στα ξένα blog!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία η πούδρα .Να κοιτάς στο Asos που βγάζει συχνά -35% σε Rimmel .

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!! Η πούδρα της rimmelφαίνεται πάρα πολύ καλή και το bioderma πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσω κάποια στιγμή!! Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ! Άμα τύχει και τα δοκιμάσεις θα χαρώ πολύ να μάθω και την δικιά σου γνώμη .

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραίο το ποστ, πραγματικά το νερό της Bioderma πρέπει να το δοκιμάσω, ακούω τα καλύτερα!

    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ! Κατά την δικιά μου γνώμη είναι πολύ καλό .Αν το δοκιμάσεις θέλω να μάθω την γνώμη σου !

      Διαγραφή
  6. Την πούδρα της Rimmel την έχω και εγώ στην ίδια απόχρωση.Μ'αρέσει αρκετά κυρίως γιατί δεν βαραίνει το πρόσωπο όπως είπες και εσύ αλλά ενώ ισχυρίζεται ότι προσφέρει ματ αποτέλεσμα εμένα μου εμφανίζει λιπαρότητα μετά από λίγες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ??Εμένα πάλι καθόλου .Ίσως έχει να κάνει με το δέρμα του κάθε ανθρώπου.

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! Το Bioderma το έχω κι εγώ αλλά έχω ένα ''αλλά'' πέρα απο τα καλά λόγια που έχω να πω. Για τα σπυράκια μήπως σε πειράζει η ενυδατική; Μου είχε πει κάποια στιγμή δερματολόγος όταν έχω σπυράκια να μην κάνω scrub αλλά εσύ λες τι σε βοήθησε,ε; Όσο για το αποσμητικό της Dove μου αρέσουν όλα απο αυτή την εταιρεία, έχουν ωραίες μυρωδιές. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ενυδατική την πρώτη μέρα που την χρησιμοποίησα έβγαλα 2-3 ... που μπορεί να ήταν ούτως η άλλως να βγούνε αλλά γενικότερα δεν έχω πρόβλημα .όσο για την δερματολόγο που είπες εμένα μου έλεγε να κάνω απλά ήπια απολέπιση να μην "γδέρνω " το δέρμα μου και με βοήθησε πάρα πολύ .

      Διαγραφή
  8. Έχουμε κοινά!!! Λατρεύω κι εγώ τη λακ της Syoss και τις κρέμες του Κορρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pwpw, den exw xrisimopoiisei kanena ap'auta ta proionta alla gia to Bioderma exw akousei ta kalitera. Apo Syoss exw mono to dry shampoo, alla den eimai 100% euxaristimeni....
    S'euxaristw poli gia to sxolio sou sto blog mou! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή