30/7/14

Golden -Rose Londessa





Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που δημοσίευσα άρθρο ! Αλλά το τελευταίο διάστημα έγιναν τόσα πολλά .Ξεκίνησα την πρακτική μου και ξυπνάω κάθε μέρα 6 ώρα και γυρνάω 3 ώρα . Χάλασε ο υπολογιστής μου καθώς και η φωτογραφική μου μηχανή οπότε δεν μπορούσα να γράψω άρθρο ούτε να τραβήξω φωτογραφίες . Αλλά από εδώ και πέρα όλα μπήκαν σε ρυθμό .
 Συνήθισα το ωράριο έφτιαξα τον υπολογιστή μου και την φωτογραφική μου .Εκτός από αυτό το άρθρο έχω ετοιμάσει και άλλα που θα ανεβαίνουν διαδοχικά .Όπως και έναν διαγωνισμό που θα ανέβει σύντομα .

Σήμερα θα σας δείξω κάτι πραγματάκια που μου έστειλε η εταιρία Golden-Rose Londessa και 2 ακόμη που αγόρασα εγώ αυτές τις μέρες .


Μού  έστειλαν ένα κραγιόν (σε υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα) ένα μολύβι ματιών και μια μάσκαρα . Επίσης αγόρασα 2 κραγιόν από την σειρά Velvet Matte .





Τι πιο ωραίο από ένα κραγιόν σε κοραλλί αποχρώσεις για τις βραδινές εμφανίσεις ?
Απόδοση εντελώς ματ με πολύ καλή διάρκεια χωρίς ιδιαίτερη μυρωδιά . Ενώ είναι από τα λίγα κραγιόν που συναντά κανένας τόσο ματ και δεν ξηραίνει τα χείλη . Τα αφήνει απαλά και στεγνώνει αμέσως . Είναι η απόχρωση 15.Κοστίζει 4.5 ευρώ .


Από την ίδια σειρά είναι και το άλλο .Είναι σε απόχρωση φούξια με υποτόνους μωβ .Είναι η απόχρωση 11. Κοστίζει 4.5 ευρώ .


Το κραγιόν που μου έστειλε η εταιρία έχει απόχρωση πορτοκαλοκοκκινο .Είναι ενυδατικό κραγιόν κυκλοφορεί με την καινούρια σειρά Vision lipstick με vitamin E  . Απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα . Έχει διάρκεια προσφέρει ενυδάτωση και μετά από λίγα λεπτά γίνεται ματ .Η απόχρωση είναι η 117.




Το μολύβι ματιών έχει απόχρωση μεταλλικό μπλε . Είναι πολύ μαλακό τέλεια απόδοση και διάρκεια ακόμη και στην εσωτερική γραμμή του ματιού . Εγώ το χρησιμοποιώ και σαν eye-liner   τώρα το καλοκαιράκι  .Είναι η απόχρωση 416.



Η μάσκαρα είναι η Miracle lash ultra black mascara   . Έχει πλαστικό βουρτσάκι . Βοηθάει να διαχωριστούν τέλεια οι βλεφαρίδες .Αλλά δεν δίνει το εφέ ψεύτικων . Είναι η τέλεια για πρωινά λουκ γιατί δεν τις βαραίνει και κρατάει όσες ώρες εσείς θέλετε ! Εγώ προσωπικά την βάζω κάθε πρωί και το μεσημέρι που γυρνάω είναι ακόμη εκεί .


















                              Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το άρθρο μου .Φιλιαααααααα Ελπίδα 






12 σχόλια :

  1. Τα κραγιόν της ματ σειράς είναι υπέροχα! Με το καλό να τελειώσεις την πρακτική σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραίο!το νεσεσερακι απο που το πήρες?είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ένα τοπικό μαγαζί στην Θάσο αλλά υπάρχει σε πολλές πόλεις η μάρκα λέγεται ynot.

      Διαγραφή
  3. Είναι όλα υπέροχα!!Εγώ έχω πάρει τη μάσκαρα την cat walk και είναι τέλεια!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα θα έρθει και η σειρά της!!! Ευχαριστώ !!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Σε διαφορα site!μπες στο time4beauty να δεις!

      Διαγραφή
    2. Εκτός από site υπάρχουν και σε διάφορα μαγαζάκια με καλλυντικά .Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στην εταιρία να τους πεις την περιοχή που κατοικείς και να σε ενημερώσουν που έχει εκεί κοντά . https://www.facebook.com/goldenrosegreece?fref=ts

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία πραγματάκια! Ειδικά τα κραγιόν! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά τα ματ κραγιόν πρέπει να είμαι η μόνη που δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη και όλες λέτε τόσο καλά λόγια...πρέπει να τα δοκιμάσω οπωσδήποτε χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή