22/9/14

Review και haul προϊόντων μακιγιάζ



Βρέθηκα αυτές τις μέρες στην πόλη των Σερρών για υποχρεώσεις σχετικά με το Τ.ε.ι .Και πάντα όταν πηγαίνω κάνω μια βόλτα στην αγορά  . Γνωρίζω αρκετά καλά που να πάω να κοιτάξω για οικονομικά και καλή ποιότητας καλλυντικά .Έτσι χρειαζόμουν 2-3 πραγματάκια και αγόρασα τα παρακάτω.






Επίσης επειδή μου τέλειωσε η αγαπημένη μου καθημερινή μάσκαρα την αγόρασα μαζί με το περιοδικό Miss glitter .Σας έχω ξαναμιλήσει για την συγκεκριμένη μάσκαρα εδώ . Τιμή 3.5 ευρώ .




Αναλυτικά αγόρασα μια μάσκαρα Volumizer Baolish 2.2 ευρώ είναι με 2 βήματα. Για ελεγχόμενη ποσότητα .Είναι αρκετά καλή ομολογώ και δεν το περίμενα .Τονίζει αρκετά τις βλεφαρίδες και χωρίς την προετοιμασία από ψαλιδάκι .Δεν δίνει όγκο απλά τις ξεχωρίζει και δίνει ένα ωραίο πρωινό αποτέλεσμα .Απλά ένα μειονέκτημα που παρατήρησα είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις δεύτερο χέρι μετά από κάποιο διάστημα γιατί είναι αρκετά σκληρές και κολλάει το βουρτσάκι.Το βουρτσάκι του είναι τρίχινο .Και η απόχρωση της είναι μαύρη .







Δίπλα από τις μάσκαρα υπήρχε και ένα  eyeliner Baolish για ευαίσθητα μάτια μαύρο και είχε μόλις 2 ευρώ το άνοιξα είδα το πινελάκι του και μου άρεσε αρκετά και το αγόρασα .Είναι αδιάβροχο και η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει καθόλου εύκολα (μα καθόλου).Είναι υπέροχο μπορείς να κάνεις όσο λεπτή η όσο παχιά σ αρέσει η γραμμή του eyeliner.Η διάρκεια του είναι απίστευτη σε σημείο να γίνεται εκνευριστική γιατί ακόμη και με το νεράκι  micellaire bioderma δυσκολεύτηκα να το αφαιρέσω .




Η επόμενη αγορά μου ήταν μια παλέτα της Golden Rose Professional για smokey μακιγιάζ .Ήθελα καιρό να την αγοράσω γιατί την έβλεπα στην βιτρίνα και μου άρεσαν τα χρώματα που έχει και από την ίδια σειρά κυκλοφορούν και άλλες 4 παλέτες . Η επόμενη που θέλω να αγοράσω είναι με τις γήινες αποχρώσεις αλλά είχε τελειώσει .Περιλαμβάνει η κάθε μια 5 χρώματα .Η απόδοση του είναι φοβερηηηηηή!  Με ένα μόνο πέρασμα έχεις το χρώμα που φαίνεται στην σκιά . Από διάρκεια πάρα πολύ καλές και σε τέλεια τιμή .Είχα καιρό να ενθουσιαστώ έτσι με σκιές .Η τιμή της 5 ευρώ .







Άλλο ένα προϊόν που αγόρασα από την εταιρία Golden Rose είναι από την ίδια σειρά με την μάσκαρα Perfect Lashes το eyeliner . Με λεπτό τρίχινο πινελάκι για ακρίβεια έντονη μαύρο και αρκετά καλή απόδοση σε συνδυασμό με την μάσκαρα το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό .Αν θέλετε να σας δείξω κάποιο μακιγιάζ με την παλέτα την μάσκαρα και το eyeliner όπως τα χρησιμοποιώ εγώ αφήστε το μου στα σχόλια .Η τιμή του 3.5 ευρώ.









Οι φωτογραφίες είναι όλες τραβηγμένες με το Iphone 5s και δεν έχουν κανένα φίλτρο .(Γι αυτό και φαίνονται πεντακάθαρα οι πόροι από το δέρμα μου ).Τα προϊόντα είναι όλα αγορασμένα από μένα και το άρθρο δεν περιλαμβάνει κανένα διαφημιστικό κομμάτι .

Θα ήθελα πολύ να μάθω αν σας άρεσαν τα πράγματα και αν θα θέλατε να δείτε κάποιο μακιγιάζ .

(Ακολουθούν τις επόμενες μέρες συνδρομητικά κουτιά )

 Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το άρθρο μου .
                                 Φιλιαααααα Ελπίδα













4 σχόλια :