16/2/14

Palette more by demi !!


Όταν έβλεπα αυτήν την παλέτα την έβλεπα στα φυλλάδια της Oriflame  έλεγα πως ήθελα να την πάρω αλλά μου φαινόταν ακριβή .Έλεγα θα περιμένω μέχρι να την βγάλουν σε προσφορά . Και την έβγαλαν από 30 ευρώ την κατέβασαν στα 13 ευρώ για τα μέλη .




Μόλις το είδα ότι είναι τόσο οικονομική την παρήγγειλα κατευθείαν .Έχει υπέροχη συσκευασία .Είναι χρυσός καθρέπτης εξωτερικά και ήταν μέσα σε πουγκί βελούδινο ,και μέσα σε χάρτινη συσκευασία .Ήταν τόσο καλά συσκευασμένη που σε αφήνει έκπληκτο.

.Περιλαμβάνει  4 σκιές  2 lip gloss  ένα  highlighter και ένα ρουζ .Περικλείει ένα καθρέπτη και 3 πινελάκια .
Οι σκιές έχουν μέσα αρκετό shimmer .Από διάρκεια είναι μέτρια χωρίς primer με primer είναι αρκετά σταθερές .Απόδοση πάλι μέτρια .

Τα χρώματα των σκιών δεν είναι ούτε πολύ ανοικτά ούτε πολύ σκούρα .Σε γήινες αποχρώσεις .
Το ρουζ είναι πολύ ωραίο απαλό σταθερό αρκετά και δίνει ένα φυσικό χρώμα .
Το highlighter είναι πολύ απαλό δίνει μια ελαφριά λάμψη απλώνετε εύκολα .Εγώ με τα χέρια μου το απλώνω δεν χρησιμοποιώ πινέλο .





Τα lip gloss είναι το ένα ροζ και το άλλο καφέ-πορτοκαλί!
Έχουν shimmer μέσα .Από απόδοση είναι χάλια .Είτε βάζεις το ρoζ είτε το άλλο χρώμα είναι το ίδιο πάνω στα χείλια .Παρολαυτά από διάρκεια είναι ικανοποιητικά .Δεν κάνει τα χείλια να κολάνε .





Τα αρνητικά της παλέτας είναι ότι δεν μου άρεσε που είναι τόσο μικρές οι ποσότητες από τις σκιές . Δεν μου άρεσαν η ποιότητα από τa lip gloss  όπως σας ανέφερα και πιο πριν. Το highlighter και το ρουζ είναι αρκετά καλά . Πάλι καλά που την αγόρασα μόνο 13 ευρώ και όχι 30 .Αλλιώς θα έκλαιγα τα λεφτά μου .

Εσείς την έχετε αγοράσει και αν ναι ποια η άποψη σας ?

Ποια είναι η καλύτερη παλέτα για εσάς ?


                                 kissessssssss

Thanks for reading!!

6 σχόλια :

  1. Δεν την ήξερα αυτή την παλέτα πάντως οι σκιές φαίνονται ωραίες!Αλλά τα lip gloss σόρρυ αλλά όχι!Για 13 ευρώ ναι αλλά για 30 όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι εννοείτε για 13 μόνο ! Τίποτα παραπάνω .Σαν παλέτα δεν την διαφήμισαν και πολύ μόνο αν ήσουν μέλος της oriflame και δεχόσουν τα φυλλάδια τους .

      Διαγραφή
  2. Πολύ φυσικά και όμορφα χρώματα! Και σε μία παλέτα έχεις όλα τα προιόντα που χρειάζεσαι για ματια χειλη μαγουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως . αν εξαιρέσεις τα lip gloss όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία και σίγουρα θα την χρησιμοποιήσω αρκετά ,

      Διαγραφή
  3. ωραια αποδοση εχει...καπου την ειχε παρει το ματι μου αυτη την παλετα αλλα δεν της εδωσα σημασια..για μενα απο τις καλυτερες και οικονομικοτερες παλετες τις εχει η sleek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η sleek έχει τις καλύτερες παλέτες πολύ οικονομικές με πάρα πολύ καλή απόδοση ! Δεν συγκρίνονται δηλαδή με παλέτες όπως αυτήν της Demi Moore ,μακάρι να τις είχα βρει σε κατάστημα να τις αγόραζα από εδώ αντί να τις παραγγέλνω από το intenet !Γιατί τις έφερε μόνο το κατάστημα Sephora και πάλι μόνο μια παλέτα και πολύ λίγα κομμάτια άρα δεν πρόλαβα τίποτα !

      Διαγραφή