9/3/14

Its movie time!!



Πήρα μια απόφαση να βάλω μια σειρά στα άρθρα μου για να ξέρετε και εσείς .Το πρώτο πράγμα που αποφάσισα να προγραμματίσω είναι ότι μια φορά το μήνα θα σας γράφω ένα άρθρο με προτάσεις για ταινίες ή σειρές που είδα .

Όπως και σας είχα πει και στα προηγούμενα άρθρα με τις ταινίες …(Αν δεν τα έχετε ρίξει μια ματιά …. Ορίστε και ορίστε !!!!) είμαι λάτρεις των ταινιών .
Οι προτάσεις μου λοιπόν για αυτό τον μήνα είναι οι εξής :


 The last stand –Μη μου χαλάς την μέρα

Σκηνοθέτης : Kim jee woon
Συγγραφέας : Andrew knauer
Πρωταγωνιστούν :  Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville



Στο imbd  η βαθμολογία της ταινίας είναι 6.4/10

Σενάριο

Ο σερίφης Ρει Όουενς (Schwarzenegger) ζει και εργάζεται σε μια μικρή απομονωνόμενη πόλη Σάμερτον ως σερίφης .Η ειρηνική του ζωή εκεί διακόπτεται όταν δραπετεύει ο περιβόητος βαρόνος των ναρκωτικών(Γκαμπριέλ Κορτέζ) από το FBI που τον κρατούσε .Ο Κορτέζ κατευθύνετε προς το Σάμερτον όπου είναι και η τελευταία ευκαιρία να τον πιάσουν πριν τα σύνορα και να εξαφανιστεί για πάντα .

Trailer





Η ταινία σε κρατάει σε αγωνία καθόλη τη διάρκεια της .Ανήκει στην κατηγορία ταινιών περιπέτεια έγκλημα θρίλερ .Βλέπετε ευχάριστα .Η διάρκεια της είναι 107 λεπτά .



Homefront –Απρόσκλητος επισκέπτης

Σκηνοθέτης : Gary Flender
Συγγραφέας:  Sylvester Stallone Chuck Logan
Πρωταγωνιστούν:  Jason Statham, James Franco, Winona Ryder


Στο imbd  η βαθμολογία της ταινίας είναι 6.6/10

Σενάριο

Ένας πρώην αστυνομικός της Αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών μετακομίζει σε μια ήσυχη γειτονιά, για να κάνει μια καινούρια αρχή με την οικογένειά του. Εκεί όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έμπορο ναρκωτικών και αναπόφευκτα πλέον θα πρέπει να αναλάβει την επιβολή της τάξης.

Trailer


Η ταινία είναι αρκετά ωραία .Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Jason Statham οπότε δεν μπορώ να μιλήσω με πολύ αντικειμενικό λόγο για αυτή την ταινία .Το μόνο που θα σας πω είναι γιατί μπλέκεται και ένα παιδάκι στην ιστορία είναι πως μέχρι να τελειώσει η ταινία με είχε ¨φάει¨ το άγχος .
Ανήκει στην κατηγορία περιπέτεια –έγκλημα –θρίλερ και η διάρκεια της 100 λεπτά .



Escape plan – Σχέδιο απόδρασης     

Σκηνοθέτης :  
Συγγραφέας :  Miles Chapman Jason Keller
Πρωταγωνιστούν :  Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger


Στο imbd  η βαθμολογία της ταινίας είναι 6.8/10

Σενάριο

Ο Ρέι Μπρέσλιν (Σιλβέστερ Σταλόνε), ο πιο ξακουστός εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφάλειας φυλακών, παγκοσμίως, πέφτει θύμα πλεκτάνης και παγιδεύεται σε μια φυλακή - κλουβί - υψίστης ασφαλείας, ανάμεσα σε σεσημασμένους βαρυποινίτες και επικίνδυνους εγκληματίες. Εκεί, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, συναντά τον «άγριο» της φυλακής, Εμιλ Ροτμάγιερ (Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ) με τον οποίον θα καταστρώσουν ένα αμίμητα επικό «Σχέδιο Απόδρασης». Οι δυο βετεράνοι υπεράνθρωποι καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια εκρηκτική περιπέτεια υψηλών οκτανίων, η οποία εκτός από την εγγύηση της αυθεντίας – λόγω της συμμετοχής των δυο πιο σημαντικών ηθοποιών δράσης όλων των εποχών - φέρει και μια εντελώς φρέσκια ματιά πάνω στις ιστορίες απόδρασης.

Trailer         



 Πολύ έξυπνη ταινία .Μας δείχνει πως είναι οι φυλακές στην Αμερική πως λειτουργούν και πως ένα πολύ έξυπνος άνθρωπος μπορεί να αποδράσει ακόμη και από την καλύτερη σε θέμα ασφαλείας φυλακή του κόσμου .
Ανήκει στη κατηγορία περιπέτεια μυστήριο θρίλερ και η διάρκεια της  είναι 115 λεπτά .



Grudge match – Επιστροφή στο ρινγκ

Σκηνοθέτης :   Peter Segal
 Συγγραφέας :    Tim Kelleher, Rodney Rothman
Πρωταγωνιστούν  : Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kim Basinger


Στο imbd  η βαθμολογία της ταινίας είναι 6.7/10

Σενάριο

Πριν από πολλά χρόνια αυτοί οι 2 αθλητές είχαν ένα σκορ 1-1 αλλά πριν το τελικό παιχνίδι ο Ρέιζορ αποσύρετε από το παιχνίδι χωρίς να δώσει εξηγήσεις .Και εκεί σταματάει και των 2 η καριέρα .Μετά από 30 χρόνια ένας διοργανωτής αγώνων τους προτείνει να τελειώσουν εκείνο το παιχνίδι που είχαν αφήσει στη μέση  σκοπό πολλά κέρδη. Δέχονται και οι 2 πρώην αθλητές  να ξαναμπούν στο ρινγκ .Αν επιβιώσουν από τις προπονήσεις ίσως να τα καταφέρουν  και στην τελική μάχη .

Trailer


Είναι διασκεδαστική ταινία εκτός από την αγωνία που σου δημιουργεί με το αν θα γίνει τελικά ο αγώνας ή όχι έχει και χιούμορ .Ανήκει στην κατηγορία κωμωδία –σπορ η διάρκεια της 113 λεπτά..


Δεν ξέρω πως έτυχε και είδα όλες τις ταινίες που πρωταγωνιστούν Sylvester Stallone Arnold Schwarzenegger για το 2013.Ειλικρινά τυχαία .Αυτές ήταν η ταινίες που είδα τον Φεβρουάριο (λόγω εξεταστικής ήταν τόσες λίγες αλλιώς σίγουρα οι διπλάσιες next month !!!)

Αυτές ήταν λοιπόν οι προτάσεις μου .Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάποια ταινία που είδατε και σας άρεσε και αν έχετε δει τις παραπάνω ταινίες θέλω να μου πείτε την γνώμη σας !!


Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου .

Φιλιααααααααααααα




2 σχόλια :

  1. Το homefront μου άρεσε πολυ αλλα το escape plan σίγουρα το καλύτερο! Τα αλλα δεν τα εχω δει αλλα τωρα που τα προτείνεις θα τα κοιταξω σίγουρα!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες είναι πολύ ωραίες !!! :) :)

      Διαγραφή