23/4/14

Glowbox Απριλίου





Γνωρίζω ότι πέρασαν πολλές μέρες από τότε που παρέλαβα το Glowbox Απριλίου και δεν πρόλαβα νωρίτερα να γράψω το άρθρο .Και ο λόγος που θα σας το δείξω τώρα είναι όχι για να δείτε τα προϊόντα (  σίγουρα τα πήρε το μάτι σας στο ιντερνετ) αλλά για να εκφράσω την δυσάρεστη άποψη μου .Του προηγούμενου μήνα δεν το είχα παραγγείλει γιατί δεν μου άρεσαν τα κουτιά των 2 προηγούμενων μηνών .Αλλά αυτό τον μήνα είπα να του δώσω μια ευκαιρία μιας και δεν πρόλαβα ούτε το Cherrybox που το συμπαθώ περισσότερο .






Ας ξεκινήσουμε με τα προϊόντα που περιείχε μέσα .
Και αυτά ήταν ένα καθαριστικό προσώπου , μια κρέμα ματιών ένα αφρόλουτρο ,μια κρέμα σώματος και ένα αντηλιακό προσώπου. Όλα σε  travel size .




Το καθαριστικό προσώπου και η κρέμα ματιών είναι από την εταιρία Urban Veda




Το αφρόλουτρο και η κρέμα σώματος είναι από την εταιρία I love .



Και τέλος το αντηλιακό είναι από την εταιρία Αpivita .

Δεν μου άρεσαν τα πράγματα που είχε μέσα διότι η λογική των συνδρομητικών κουτιών είναι να γνωρίζουμε νέα προϊόντα και γενικότερα εταιρίες που δεν είναι γνωστές στην Ελλάδα .Δεν λέω χρήσιμο , το αντηλιακό προσώπου αν και η ποσότητα του είναι μικρή αλλά μπορώ να το αγοράσω από όλα τα φαρμακεία και είναι μια εταιρία που την γνωρίζουμε πολύ καλά .Επίσης αν εξαιρέσεις την εταιρία Urban Veda που δεν την γνώριζα την εταιρία .Τα προϊόντα I love πάλι είναι γνωστά και αν δεν κάνω λάθος έχουν ξαναβάλει και άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρίας στο Glowbox .Θα περιμένω αρκετό καιρό μήπως και βελτιωθούν τα κουτιά για να ξαναπαραγγείλω.


Αυτή ήταν η δικιά μου άποψη .Περιμένω και την δικιά σας άποψη σχετικά με τα κουτιά Glowbox.






Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου
                   Μέχρι το επόμενο άρθρο φιλιααα

13 σχόλια :

  1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Το παρηγγειλα πρωτη φορα κ απογοητευτηκα γιατι ηταν κ το πρωτο μου συνδρομητικο κουτι,αγαπω απιβιτα αλλα το δειγματακι που περιειχε μπορουσα ανετα να το λαβω κ απο την φαρμακοποιο μου,επιπλεον περιμενα να περιεχει κ καποιο προιον μακιγιαζ.Δεν νομιζω να το ξαναπαραγγειλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ήταν λίγο φτωχό κ για πιο ακριβό απο τα υπόλοιπα ... Έχεις δίκιο , άντε να βελτιωθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και τα προϊόντα φαίνονται πολύ ωραία και χρήσιμα κι εγώ το βρίσκω λίγο φτωχό! Εύχομαι τουλάχιστον να σου ταιριάξουν τα προϊόντα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν φτωχό αρκετά... εντάξει σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσω για να μην πάνε χαμένα απλά με τα ίδια χρήματα έπαιρνα πολύ καλύτερα !

      Διαγραφή
  4. Σε τάγγαρα,πέρνα από το blog μου να το δεις:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτωχικό το κουτάκι και όντως η λογική είναι να δοκιμάζεις νέα προϊόντα....
    Πολύ ωραίο το μπλογκ σου!
    Σε ακολουθω αν θελεις τσεκαρε κι εσυ το δικό μου!
    http://dimitrasopinion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ontos δεν αξιζε!!!
    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ δε νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα μηνιαία κουτιά της glowbox! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή