5/6/14

BeautyTestBox



Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε !!!

 Στο παρακάτω άρθρο θα μιλήσουμε για ένα συνδρομητικό κουτί . Που μετά από πολύ καιρό κατάφερα να το παραγγείλω . Είναι ανάρπαστο κάθε φορά .Με το που ανοίγουν οι συνδρομές εξαντλείται.

                                     




 Έρχεται σε ένα κουτί λευκό . Μέσα περιέχει το κόκκινο κουτί που γράφει Beauty test box  και  είναι συρταράκι !





Περιείχε 5 πράγματα μέσα ! Ας τα δούμε λοιπόν !!



Μία βάση νυχιών Aden cosmetics nail treatment 11ml/10.50€.



Θεραπεία νυχιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε γυμνό νύχι αλλά και κάτω από το βερνίκι σαν βάση .Ορατά αποτελέσματα μετά από 10 μέρες χρήσης σε φθορές και άμεση αποκατάσταση της επιφάνειας της ονυχοπλάκας .Είναι σε μια πολύ όμορφη συσκευασία !



 Ένα άρωμα Avon Limited Edition 30ml/35.60€.





Αρώματα σπρέυ που κλείνεις τα μάτια και σε ταξιδεύουν σε άλλου κόσμους , μυρωδιές που συνδέεις με πρόσωπα και καταστάσεις .Συλλεκτική συσκευασία.
  Μακάρι να μπορούσα να σας το δώσω να το μυρίσετε ! Έχει ένα ελαφρύ άρωμα λουλουδιών , είναι ιδανικό για καλοκαίρι . Όταν το μυρίζω μου έρχονται στο μυαλό πανέμορφοι κήποι γεμάτοι λουλούδια !

Balsam Sans Soulicis 50ml/25.58€



Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος παρέχοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξία .Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα βαλσαμόχορτου λυκίσκου , φυσικό αντηλιακό φίλτρο και ιαματικό νερό απ τις πηγές Baden-Baden .Κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα .
Η μυρωδιά του είναι όπως ακριβώς μυρίζουν τα μαγαζιά με τα βιολογικά προϊόντα  όταν πλησιάζει στα είδη τσαγιού . Προσφέρει όντως φρεσκάδα , και έντονη ενυδάτωση γιατί είναι λίγο πιο παχύρευστη από τις κλασσικές ενυδατικές , θα την πρότεινα για κρέμα νυκτός .


Ένα αφρόλουτρο Ren Moroccan Rose Otto Body Wash 200ml/26.00€




Ένα αφρόλουτρο Ren Moroccan Rose Otto Body Wash 200ml/26.00€
Αφρόλουτρο με ντελικάτο άρωμα από πανάκριβο έλαιο του ρόδου του Μαρόκου .Το εξαιρετικό αρωμα αυτού του ρόδου , είναι γνωστό για τις αντί-στρες του ιδιότητες και την αίσθηση αρμονίας που προσφέρει .Το ρόδο αυτό ανθίζει μια φορά το χρόνο το Μάιο και συλλέγεται την αυγή γιατί τότε το αιθέριο έλαιο του είναι πιο αρωματικό .
Αρκετά ωραίο άρωμα όχι τόσο έντονο .Δεν θα το αγόραζα γιατί είναι πολύ ακριβό για αφρόλουτρο .

Έλαιο μπάνιου Ren scincaare Moroccan rose Otoo bath oil 110ml/37.00€


 Ωραίο άρωμα ήπιο . Δεν το χρησιμοποίησα ακόμη .Σύντομα όμως ….


Είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα μέσα . Μέσα από αυτό το κουτί δοκίμασα μια διαφορετική βάση νυχιών , απέκτησα ένα πολύ ωραίο άρωμα . Και γνώρισα 2 εταιρίες όπως την Ren με το Moroccan Rose  και την Sans Soucis που ποτέ δεν είχα δοκιμάσει προϊόντα της ! Σε γενικές γραμμές που άρεσε πολύ .Υποστηρίζω ακόμη ότι είναι το καλύτερο κουτί διότι κρατάει ακόμη την λογική των συνδρομητικών κουτιών δηλαδή να σου δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάζεις καινούρια προϊόντα κάθε μήνα .
Θέλω να μάθω την γνώμη σας για αυτό το κουτί και πως σας φάνηκε .Και γενικότερα σε σχέση με τα άλλα συνδρομητικά κουτιά .Το έχετε πάρει ποτέ ??

Έχω κάνει και κάποιες αλλαγές  στο blog μου μέσα ελπίζω να σας αρέσει !

 Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου.

Μέχρι το επόμενο άρθρο .Φιλιαααααα !!


14 σχόλια :

  1. Με γεια, πολύ όμορφα όλα! Δεν έχω υποκύψει ακόμα στα κουτάκια, αλλά θα το κάνω σύντομα πιστεύω. Νομίζω ότι τους προηγούμενους μήνες είχε λίγο πιο δελεαστικά προϊόντα, αλλά όντως έχεις τώρα αρωματάκι και την ευκαιρία να δοκιμάσεις REN, δεν το λες και λίγο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το sans soucis μην το προτιμήσεις για κρέμα νυχτός διότι έχει φυσικά αντηλιακά φίλτρα. Είναι κατάλληλη για κρέμα ημέρας!
    Πάνω κάτω τα ίδια πετύχαμε αυτό το μήνα!
    Μεγειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ? Δεν γνώριζα καθόλου την εταιρία ούτε το προϊόν και μου φάνηκε βαρύ για πρωί ! Σε ευχαριστώ !!!

      Διαγραφή
  3. Ομορφο το κουτακι σου κοριτσι. Τα ren ειναι πολυ αξιολογα κ η βαση νυχιων με ενθουσιασε. Φιλακια πολλα
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχε τύχει να δοκιμάσω κάτι από Ren οπότε τώρα θα αποκτήσω γνώμη . Πάντως ακούγονται τα καλύτερα.

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία πράγματα!θα ήθελα να δοκιμάσω την κρεμουλα!το αρωμα,πανέμορφο!θέλω να αρχισω να παίρνω και εγώ beauty test box!είχα πάρει glowbox!είναι πολύ ωραίο το κουτάκι για αποθήκευση πραγμάτων,πολύ γουστόζικο!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κουτάκι είναι όντως τέλειο !! Και για αποθήκευση πραγμάτων είναι φοβερό !!

      Διαγραφή
  5. πολυ ομορφα ολα οσα ειχε μεσα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο είναι μόνο και μόνο επειδή περιέχει και εταιρίες που δεν τις ξέρουμε! Περιμένουμε και τα reivew! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή