7/6/14

Η αγαπημένη μου παλέτα







Έλεγα να κάνω αγαπημένα του μήνα .Αλλά μου ήρθε μια ιδέα να μην γράψω για όλα τα αγαπημένα μου αλλά μία φορά τον μήνα να κάνω ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα από κάθε κατηγορία .Σήμερα θα σας κάνω για μία αγαπημένη μου παλέτα .

Μου την είχαν φέρει δώρο από το εξωτερικό πριν από 4-5 μήνες και την χρησιμοποιώ αρκετά .Είναι μια παλέτα της Estee Lauder περιλαμβάνει 8 σκιές και 3 λίπστικ .

 Με αυτήν την παλέτα μπορείς να δημιουργήσεις και βραδινά και πρωινά look καθώς έχει και ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες σκιές .
Έχουν φοβερή διάρκεια και χωρίς primer .Από απόδοση  θα έλεγα ότι είναι η καλή προς μέτρια .Είναι αρκετά μεγάλη ποσότητα από κάθε σκιά .Οι περισσότερες έχουν shimmer μέσα .Μόνο μια δεν έχει . 


Ας δούμε λοιπόν …














Οι σκιές στο χέρι μου έχουν περαστεί μια φορά !Για να δείτε πως είναι το αποτέλεσμα ! 
*(Συγχωρέστε με για τις φωτογραφίες που δεν είναι και οι καλύτερες αλλά έχει χαλάσει η ψηφιακή μου και δεν βγάζει καθαρές φωτογραφίες)


Η αγαπημένη σκιά από αυτές είναι η pearock blue (οι ονομασίες είναι από πάνω ) Την χρησιμοποιώ για smokey eye  .Και την pink flash shimmer την χρησιμοποιώ και ως highlighter .


Σας άρεσαν οι σκιές ?? Θα χαρώ να μάθω ποια είναι η αγαπημένη σας παλέτα !



Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου .
Φιλιά Ελπίδα



8 σχόλια :

  1. Η τρίτη μοβ-καφέ είναι τέλεια και ιδιαίτερη σκιά!!Είναι υπέροχες όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu wraia fenete,egw pali dn xrhsimopoiw katholou skies..eimai tagmenh sto eyeliner-lipstick look :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαζα μόνο eyeliner και κραγιόν . αλλά τώρα είπα να το εμπλουτίσω λίγο τ μακιγιάζ !!!

      Διαγραφή
  3. Ωραία παλέτα! Και ιδανική για ταξίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη παλέτα. η αγαπημένη μου είναι η Naked 2. Γενικά είμαι των πιο nude αποχρώσεων κι έτσι έχω άπειρες παλέτες με καφέ, ουδέτερες αποχρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Naked 2 είναι φοβερή παλέτα !!! δικαιολογημένα είναι η αγαπημένη σου .

      Διαγραφή