4/1/15

Γράφωντας με χρώματα !


2015 is here!!





Ευχές για ένα καλύτερο αύριο σε όλους !Την επόμενη της αλλαγής του χρόνου συνήθως μας βρίσκει σε οικογενειακά τραπέζια κάνοντας απολογισμούς της χρονιάς που πέρασε ! Αυτήν την φορά δεν θέλω να ψάξω τα θετικά και αρνητικά .Θα ευχηθώ στον καθένα σας ξεχωριστά  να σκέφτεστε θετικά πάντα γιατί  η δύναμη του μυαλού είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο .Το νέο έτος να συνεχίζει να φέρνει τις χαρές του προηγούμενου υγεία χαρά ευτυχία και ότι χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος .ότι θέλετε να πετύχετε στην ζωή σας αρκεί να το φανταστείτε να το ονειρευτείτε και αργά η γρήγορα θα γίνει !!! Πιστέψτε στην μαγεία !!


Με την παραμονιάτικη βόλτα μου απέκτησα 8 πραγματάκια .Πρώτη επίσκεψη Hondos Center για αγορά κραγιόν (Που να ξέρω ότι το βράδυ θα ανεβάσω πυρετό και τα κραγιόν θα τα χρησιμοποιήσει η αδερφή μου ). Η Maybelline είχε στα 2 προϊόντα έκπτωση ευρώ και αγόρασα 4 lip pencil crayon Color drama ! (Μην βιαστείτε να με πείτε σπάταλη ,τα 2 είναι δώρα για την μαμά μου και την αδερφή μου ).

Τα 2 από αυτά είναι ένα τρομερό κόκκινο-μπορντό ,το 3 είναι nude για καθημερινή χρήση και το 4 είναι μελιτζανί. Εγώ ακόμη δεν τα χρησιμοποίησα όπως σας προείπα .Η αδερφή μου όμως με ενημέρωσε ότι το κόκκινο έμεινε πιστό στα χείλια μετά από κρασί  και φαγητό. Πάντως η υφής τους είναι αρκετά βουτυρένια το αποτέλεσμα ματ .






Η δεύτερη επίσκεψη σε ένα τοπικό κατάστημα με αρώματα και καλλυντικά .Έφυγα με 5 περισσότερα πράγματα στα συρτάρια μου .Εκ των οποίων 3 μολύβια και 2 κραγιόν (Τα προϊόντα για τα χείλη είχαν την τιμητική τους σήμερα). Τα μολύβια χειλών είναι 1 μοβ-μελιτζανί ένα μοβ και ένα διπλό μολύβι, που οι αποχρώσεις του κυμαίνονται στα καφέ .Αρκετά μαλακά αμέσως αφήνουν χρώμα με αρκετά καλή απόδοση οφείλω να ομολογήσω .Και η τιμή αυτών ευρώ/ανά μολύβι .Τα κραγιόν ανήκουν στις αποχρώσεις του κόκκινου και μοβ!
















                  Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το άρθρο μου .                                        Περιμένω τα σχόλια σας !!




4 σχόλια :