22/4/15

GLOWBOX ΑΠΡΙΛΙΟΥ






Έχω πολύ καιρό να γράψω κάποιο άρθρο αλλά δεν έχω σταματήσει να διαβάζω άρθρα σε άλλα blogs η να βλέπω  video στο youtube . Επίσης είμαι υπερκαταναλωτική σε καλλυντικά και ρούχα . Θα ανέβουν σε διάστημα 2 βδομάδων αγορές από εξωτερικό αλλά και από Ελλάδα .Σήμερα θα σας δείξω το κουτάκι μου που παρέλαβα την Παρασκευή .Είχα πολύ καιρό να πάρω Glowbox.Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη και χαρούμενη με αυτά που είχε μέσα!!!!

Πάμε να τα δούμε λοιπόν!

Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την φορά το κουτί από θέμα εμφάνισης δεν ήταν τόσο περιποιημένο όσο τα παλιότερα . Το χαρτί δεν ήταν αρωματισμένο ούτε κλειστό για να σου δημιουργήσει αυτήν την υπέροχη αίσθηση να ξετυλίγεις ένα δώρο ! Αλλά δεν με πείραξε καθόλου γιατί που μου άρεσαν πάρα πολύ αυτά που περιείχε!
Περιείχε 5 πράγματα ! Εκ των οποίων 2 σε κανονικό μέγεθος !



Avon Techniques Moroccan Argan oil 30ml 10.50€
Ήθελα πολύ να αγοράσω ένα argan oil και να που μου έτυχε στο κουτί μου! Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω πολλά γιατί τώρα θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ .Αλλά γενικότερα για αυτά τα λαδάκια έχω ακούσει τα καλύτερα .Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών ,υπόσχεται εντατική ενυδάτωση , θρέψη ,επανόρθωση. Χρησιμοποίητε είτε σε στεγνά είτε σε υγρά μαλλιά.




The body shop Super Volume Mascara 12€
Πλέον μένω Σέρρες και δεν έχουμε body shop αλλά και Λάρισα όταν πηγαίνω έχει κλείσει .Και στα email ενημέρωσης που παίρνω από την εταιρεία δείχνουν τόσο ωραία πράγματα που δεν μπορώ να τα δοκιμάσω .Τι υπόσχεται ? Ότι με μία κίνηση χαρίζει όγκο και μήκος και είναι εμπλουτισμένη με Marula oil .


Korres Επανορθωτική Μάσκα ύπνου Άγριο Τριαντάφυλλο 20ml  Τα 40ml / 24.80€
Έχω δοκιμάσει και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειρά την ενυδατική προσώπου την κρέμα ματιών το αποκλειστικό σας τα έχω δείξει εδώ .Ενώ μου άρεσαν οι ενυδάτωση που πρόσφεραν μου προκάλεσαν έντονη αλλεργία .Οπότε δεν νομίζω ότι θα δοκιμάσω την συγκεκριμένη μάσκα .Υπόσχεται αναδόμηση κυττάρων και βιταμίνη C που επανορθώνει την επιδερμίδα και καταπολέμα τις δυσχρωμίες.


REN Skincare Flash Rinse 1 Minute Facial. 38€ /75ml
Από την συγκεκριμένη εταιρία δεν έχω δοκιμάσει τίποτα .Έχω διαβάσει όμως πάρα πολλά. Το συγκεκριμένο προιον είναι ένα επαναστατικό gel με μικροσφαιρίδια βιταμίνης c που μπορεί να επαναφέρει την λάμψη να ενυδατώσει και να εξαφανίσει τα σημάδια κούρασης σε μόλις ένα λεπτό! 
Wow!!!!


Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire 5€ /100ml
Τι να πεις κανείς για αυτό το μαγικό νεράκι? Σας έχω ξαναμιλήσει είναι από τα αγαπημένα μου .Έχουν βγει πολλά σαν αυτό αλλά για μένα αυτό είναι το καλύτερο !Ήπιο διάλυμα καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια !







Περιμένω σχόλια σας !

6 σχόλια :

  1. Ποσο κοστιζει;;;και πως το παραγγελνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοστίζει 15 ευρώ μαζί με τα έξοδα αντικαταβολής και αποστολής και μπορείς να το παραγγέλνεις από https://www.glowbox.gr/

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το κουτάκι σου! Τι κρίμα που δεν έχετε body shop, ελπίζω πραγματικά να φτιάξουν e-shop κάποια στιγμή! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ ! Μακάρι να κάνουν e-shop γιατί έχουν αξιόλογα πράγματα !

      Διαγραφή
  3. Είχαμε ακριβώς τα ίδια προϊόντα!! Ελπίζω να τα χαρείς όλα!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή