2/5/15

Monthly favourites






Πιάσαμε Μάη !
Η αρχική μου ιδέα ήταν να γράψω τις αγορές που έκανα αλλά αυτά χρησιμοποιώ και στην ρουτίνα μου !Οπότε πάμε να τα δούμε !

Ideal Fresh Loreal Paris : Αφρίζον νερό καθαρισμού για βαθύ καθαρισμό .Αφαιρεί ειλικρινά όλο το μακιγιάζ .Το χρησιμοποιώ καθημερινά πρωί βράδυ .


Eau Thermale Avene : Ιαματικό νερό της Avene .Το χρησιμοποιώ καθημερινά μόλις πλύνω το προσώπου και αφού το έχω ταμπονάρει με χαρτί ,ψεκάζομαι με το νεράκι που είναι καταπραιντικό .


Skin Moisture Bioten : New entry στην ρουτίνα μου .Μυρίζει πολύ ωραία .Ενυδατώνει υπέροχα δεν αφήνει λιπαρότητα και είναι σε εκπληκτική τιμή .




Bell BB Moulti mousse spf15 : Είναι κρέμα BB σε μορφή mousse .Αρκετά καλυπτικό χωρίς να είναι βαρύ ! Σας το έδειξα και στις αγορές μου από τα Dust & Cream .


Super Volume &Lengthening Mascara Golden Rose :Πολύ ωραία μάσκαρα για καθημερινή χρήση με τρίχινο βουρτσάκι .Πολύ οικονομική αξίζει να την δοκιμάσετε!




Μάσκα προσώπου Apivita Express Beauty With Propolis :Είναι ιδανική για νεανική επιδερμίδα .Αφήνει μια ωραία αίσθηση βαθιάς καθαριότητας .



Μάσκα ματιών Korres cucumber : Δροσερή κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες .Εγώ την βάζω στο ψυγείο και όποτε νιώθω κουρασμένα τα μάτια μου την χρησιμοποιώ .Δεν ξέρω αν βοηθάει τους μαύρους κύκλους αλλά αφήνει μια υπέροχη δροσιά στο δέρμα που μ αρέσει πολύ !



Κρέμα ματιών Calenic :Αρκετή ενυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ! Χωρίς έλαια ιδανική για μάτια όπως τα δικά μου που έχουν συχνά ξηροδερμία !



Lipstick Golden Rose Velvet Matte no 11: Ματ κραγιόν με μεσαία διάρκεια αλλά υπέροχο χρώμα !Μου φτιάχνει την διάθεση !



Αυτά από μένα .... Πιο πολύ έχω εστιάσει να προσέχω την επιδερμίδα μου γιατί έχω πολλές κοκκινίλες και ξηρότητα.Γι αυτό και τα περισσότερα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι περιποίησης !Μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να προσέχετε τον εαυτό σας .Περιμένω τα σχόλια σας .

Ευχαριστώ για το χρόνο σας


Σας φιλώ 


6 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφα αγαπημένα! Τη μάσκα με πρόπολη της Apivita τη λατρεύω, όπως και αυτή με την πράσινη άργιλο! Ωωωω ωραίο χρώμα το κραγιόν, μου αρέσουν πολύ τα φούξια! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φούξια είναι φοβερά ειδικά για καλοκαιράκι ! Οι μάσκες της apivita οι περισσότερες είναι τέλειες !

      Διαγραφή
  2. Ααα αγαπητή μου δεν θα συμφωνήσω στην μέτρια διάρκεια των golden rose! Αυτά δεν μου φεύγουν με τίποτα από τα χείλη εμένα.. :)
    Όπως και να ' χει μου άρεσαν τα αγαπημένα σου και πολλά από αυτά θέλω να τα δοκιμάσω.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για την διάρκεια αλλά όχι σε όλα τα χρώματα ! Στα κόκκινα του είναι φοβερά και φεύγουν δύσκολα αλλά τα φούξια τουλάχιστον σε μένα δεν μου κρατάνε τόσο πολύ όπως και να έχει είναι φοβερά.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία αγαπημένα!!! Την μάσκα του korres την έχω κι εγώ στα αγαπημένα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή