20/1/14

Cherrybox Ιανουαρίου !!!

Περιέχει 5 προϊόντα και τα 4 από τα 5 σε κανονικό μέγεθος .Αυτό πιστεύω είναι καλό .





Τα πρώτο προϊόν είναι  ΚYANA σιλικόνη μαλλιών σε κανονικό μέγεθος .Ωραία συσκευασία αρκετή ποσότητα .Από αποτελεσματικότητα δεν ξέρω αλλά σίγουρα αργότερα θα μιλήσω για αυτήν .Πάντως στην καρτέλα με τα προϊόντα γράφουν ότι περιέχει αιθέρια έλαια και δίνει τέλειο φινίρισμα (Δελεαστικό νομίζω).Κοστίζει 50 ml 12.60 €.




Ένα γάντι απολέπισης Charme DOrient  .Το προτείνουν να το χρησιμοποιήσουμε μαζί με προϊόν απολέπισης και γιατί όχι και για καθημερινή χρήση όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα με τα άλατα Νεκράς θάλασσας που θα σας αναφέρω παρακάτω για αυτά . Κοστίζει 5€ .



Ένα βερνίκι νυχιών GG line . Στην απόχρωση Nο 50 . Είναι γκρι και μ αρέσει ακόμη περισσότερο γιατί είναι Ελληνική εταιρία  που τα εισάγει . Κατασκευάζονται Ευρώπη .Έχει ωραίο πινέλο και υπόσχετε ότι δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα .Πολύ οικονομικό πάντως .Κοστίζει 2.45€


Της ίδια εταιρίας το κουτάκι είχε μέσα και ένα μολύβι ματιών Νο08 .Είναι μπλε .Είναι πολύ μαλακό .Έχει μεταλλική λάμψη .Το χρώμα του είναι ωραίο αρκετά .Χειμωνιάτικο .Τώρα από διάρκεια δεν γνωρίζω προς το παρόν .Κοστίζει 2.5€




Τέλος ένα σακουλάκι με αλάτι Νεκράς θάλασσας .Είναι προϊόν αναζωογόνησης και ομορφιάς .Φυσικό anti-stress  .Δύο χρήσεις του .Μια κουταλιά της σούπας στην μπανιέρα για ενυδάτωση και χαλάρωση .Αλλιώς με φυτικό λάδι ανακατεύεις και κάνεις απολέπιση .Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας .Τιμή δεν αναφέρει .




Το κουτί έχει πραγματικά εσωτερικά είχε τα προϊόντα σε μοβ χαρτί τυλιγμένο το οποίο έχει ένα τέλειο άρωμα .Δεν μπορώ να το προσδιορίσω κάτι σαν φρεσκάδα .Πάντως το έχω ανοικτό δίπλα μου από την ώρα που το πήρα .Και άλλη μια λεπτομέρεια η καρτέλα που αναφέρει τα προϊόντα είναι πολύ ωραία σχεδιασμένη .Και μας ενημερώνει ότι κάθε Τετάρτη θα έχει προσφορές .Αναμένουμε …..
Εγώ προσωπικά .Δεν ενθουσιαστικά .Γιατί πάλι μολύβι πάλι βερνίκι .Υποτίθεται ότι παίρνουμε τα κουτιά για να δοκιμάζουμε εταιρίες και προϊόντα λίγο διαφορετικά από αυτά της καθημερινότητας μας .Ελπίζω στο επόμενο να μας ανταμείψει .


Φιλιάαααα 




THANKS FOR READING

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου