5/1/14

Glowbox Νοεμβρίου



Στο προηγούμενο post έγραψα για το glowbox Δεκεμβρίου .Αλλά επειδή είχα και το glowbox Νοεμβρίου αποφάσισα να σας τα δείξω και αυτά αν και καθυστερημένα .Απλά να σχηματίσετε πιο σφαιρική άποψη για τα κουτιά της συγκεκριμένης εταιρείας .Με άριστα το 10 του δίνω 6.
Κάτι που ξέχασα να πω στο προηγούμενο άρθρο είναι ότι το κουτάκι που περιέχει τα προϊόντα είναι από σκληρό χαρτόνι και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση .(Σε επόμενο άρθρο θα δείξουμε diy ιδέες για αυτά τα κουτιά !!!)






Το κουτί περιέχει 5 προϊόντα και όλα δείγματα .Αυτό είναι αλήθεια ότι είναι αρκετά απογοητευτικό .Απλά τα συγκεκριμένα προϊόντα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις γιατί είναι αλήθεια ότι έχουν σχετικά υψηλή τιμή  ενώ είναι προϊόντα καθημερινής χρήσης .Περιέχει ένα αφρόλουτρο ένα ροδόνερο μια κρέμα σώματος και λάδι μαλλιών και ένα δείγμα από άρωμα .

Η κρέμα σώματος και το αφρόλουτρο είναι της εταιρίας Molton Brown .H κρέμα σώματος έχει ουδέτερο άρωμα και το αφρόλουτρο πολύ γλυκό .




Το ροδόνερο είναι της εταιρίας Rose facial water  είναι ένα κλασσικό ροδόνερο με έντονη μυρωδιά τριαντάφυλλου .(Για τις ιδιότητες του ροδόνερου θα υπάρξει σχετικό άρθρο.)




Το λαδάκι μαλλιών είναι της εταιρίας Kerastase .Είναι άψογο ειδικά για τα μαλλιά που είναι πολύ ταλαιπωρημένα.






  Και το άρωμα είναι το Eau de charlotte annick goutal.Περιμένω τη άποψη σας και τα σχόλια σας για το άρθρο !

http://www.glowbox.gr/product/eau-de-charlotte/235




Περιμένω τη άποψη σας και τα σχόλια σας για το άρθρο !φιλιααααααααααααά πολλά.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου