4/2/14

Διασκεδάστε οικονομικά .....


Ένας εύκολος τρόπος διασκέδασης με τους φίλους σας με τον σύντροφο σας με την οικογένεια σας είναι να μαζευτείτε για ταινία !!!Επειδή όπως σας έχω αναφέρει και στο προηγούμενο ποστ με τις ταινίες (Αν δεν το έχετε διαβάσει ρίξτε το μια ματιά ) είμαι φαν των ταινιών και βλέπω πολλές ,θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές που ξεχώρισα εγώ αυτό το διάστημα !
Ας δούμε λοιπόν ποίες είναι αυτές ….


Η πρώτη είναι  The wolf of wall street (Ο λύκος της Wall street )

Το imbd το τοποθετεί στις κατηγορίες βιογραφία-κωμωδία-έγκλημα .Και σαν βαθμολογία του δίνει 8.6/10

Το τρέιλερ της ταινίας



Βασίζετε σε αληθινή ιστορία .Μια ταινία του Martin Scorsese .O Leonardo Di Caprio υποδύεται έναν χρηματιστή  του long island ο οποίος εξέτισε 20 μήνες φυλακή επειδή αρνήθηκε να συμμετέχει σε υπόθεση με απάτη τίτλων το 1990 που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον τραπεζικό κόσμο συμπεριλαμβανομένης και την διείσδυσης της μαφία .
Πρωταγωνιστούν:Λεονάρντο Ντικάπριο, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Τζον Φαβρό, Κάιλ Τσάντλερ, Ζαν Ντιζαρντέν, Πι Τζέι Μπερν, Κένεθ Τσόι, Ρομπ Ράινερ, Σπάικ Τζονζ






Η δεύτερη είναι Frozen (Ψυχρά και ανάποδα)
Το imbd το κατατάσσει στις κατηγορίες κινούμενα παιδικά σχέδια-κωμωδία-περιπέτεια  .Και σαν βαθμολογία του δίνει 8.1/10


Το τρέιλερ της ταινίας



Η ‘Ελσα μια νεαρή πριγκίπισσα έχει την ικανότητα να ελέγχει το χιόνι .Την μέρα της στέψης την χάνει και έτσι βυθίζετε όλη η χώρα σε αιώνιο χειμώνα .Η λύση είναι μία η μικρότερη αδελφή της Άννα η οποία προσπαθεί να συνετίσει το βασίλειο και αναθερμάνει την σχέση τους που ήταν πάντοτε πολύ στενή πριν να είναι αργά….





Η Τρίτη είναι 12 Years a Slave(Δώδεκα χρόνια σκλάβος )

Το imbd το κατατάσσει στις κατηγορίες βιογραφία-δράμα- ιστορία   .Και σαν βαθμολογία του δίνει 8.5/10


Βασίζετε σε αληθινή ιστορία . Μια ταινία του Στιβ Μακουιν.

Το τρέιλερ της ταινίας


Στο προ-εμφυλιακό τοπίο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Νεοϋορκέζος Σόλομον Νόρθαπ (Τσιούιτελ Ιτζίοφορ) ζει ως ελεύθερος Αμερικανός πολίτης. Παρότι καλλιεργημένος οικογενειάρχης και ταλαντούχος μουσικός ο Σόλομον έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα - το χρώμα του δέρματός του δεν είναι συμβατό με εκείνο της καθεστηκυίας τάξης! Λόγω αυτού λοιπόν, η μοίρα του επιφυλάσσει μια αρκετά απρόβλεπτη έκπληξη. Ο Νόρθαπ απάγεται και πωλείται ως σκλάβος στον οπισθοδρομικό Νότο, αντιμετωπίζοντας τη βιαιότητα μιας πολωμένης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που παρουσιάζεται προσωποποιημένη μέσα από τα μάτια ενός σκληρού, δυνάστη σωματέμπορου, τον οποίον υποδύεται ο Μάικλ Φασμπέντερ. Διατηρώντας την πίστη του στην ανθρωπιά και στην εγγενή καλοσύνη του κόσμου, ο Σόλομον δεν χάνει ποτέ την ελπίδα και το κουράγιο του για δικαιοσύνη - και παρόλο που η μοίρα του μοιάζει απόλυτα καταδικασμένη, ο ίδιος κοιμάται και ξυπνά αναζητώντας το άρωμα της χαμένης ελευθερίας. Μέσα από την ευτυχή συγκυρία της γνωριμίας του με έναν φιλάνθρωπο Καναδό (Μπραντ Πιτ), ρεφορμιστή και πολέμιο της θανατικής καταδίκης, καταφέρνει όχι μόνο να επιζήσει μέσα σ’ αυτή τη δωδεκαετή κόλαση, αλλά να βγει αλώβητος από την απίστευτη αυτή δοκιμασία, διατηρώντας, στο ακέραιο, το ήθος και την αξιοπρέπειά του.
(Η υπόθεση είναι από το site http://www.myfilm.gr/13168  και την αντέγραψα όπως ήταν γραμμένη γιατί δεν μπορούσε να έχει γραφτεί καλύτερα πραγματικά )

Πρωταγωνιστούν:Τσιούιτελ Ιτζίοφορ, Μπραντ Πιτ, Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Φασμπέντερ, Πολ Ντάνο, Πολ Τζιαμάτι, Σάρα Πόλσον, Λουπίτα Νιόνγκ’ο, Αντεπέρο Ονούγιε

 





 Η τέταρτη ταινία είναι Captain Phillips 

 

Το imbd το τοποθετεί στις κατηγορίες βιογραφία-περιπέτεια -δράμα .Και σαν βαθμολογία του δίνει 8.0/10


Το τρέιλερ της ταινίας


 Μια ταινία του Πολ Γκρίνγκας .Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα .Ένα αμερικάνικο πλοίο βρίσκετε υπό κατάληψη Σομαλών πειρατών. Η ταινία επικεντρώνετε στην σχέση ανάμεσα στον captain Phillips  και τον Σομαλό ομόλογο του που τον κρατάει όμηρο .Θα υπάρξει σκληρή αντιπαράθεση και βρίσκονται 145 μίλια μακριά από τις Σομαλικές ακτές και έτσι θα βρεθούν στο έλεος των δυνάμεων που δεν μπορούν να ελέγξουν .

Πρωταγωνιστούν : Τομ Χανκς, Κάθριν Κίνερ

Αναφέρω το imbd στις βαθμολογίες γιατί το εμπιστεύομαι και τις περισσότερες φορές η βαθμολογία είναι αντίστοιχη με αυτήν που θα έδινα εγώ .

 Περιμένω και δικά σας σχόλια για τις ταινίες αν έχετε να μου προτείνετε κάποια .... και αν σας άρεσαν αυτές 






Thanks for reading






2 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίες προτάσεις! Τις έχω δει όλες εκτός απο το Frozen και το 12 χρόνια σκλάβος! Το τελευταίο θα το δω σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δεις είναι πολύ ωραία ταινία σε κρατάει καθηλωμένη μέχρι τελευταίο λεπτό ! :) Και περιμένω να μάθω τις εντυπώσεις σου !

      Διαγραφή