12/2/14

Magazines




Αγοράζω πολύ συχνά περιοδικά. Είχα βάλει καρτέλα magazines  αλλά δεν είχα βρει κάτι ως τώρα αξιόλογο να σας γράψω που να έχω βρει από τα περιοδικά που διαβάζω εγώ! Συνήθως αγοράζω οικονομικά αξίας μέχρι 2-3 ευρώ .





Και τα πιο ακριβά μόνο όταν έχουν δώρο που με ενδιαφέρει .Αυτόν το μήνα λοιπόν αγόρασα το Celebrity τo Like και το Mirror  .Το like στοιχίζει μόλις 1 ευρώ και έχει ωραία άρθρα μέσα για μόδα , διατροφή ,gossip , συνεντεύξεις και άλλα , είναι εβδομαδιαίο .







Αυτό τον μήνα πήρα το τεύχος 36 και 37 .Στο 36 είχε εξώφυλλο την Δούκισσα Νομικού .Ένα θέμα που με έκανε να σταθώ είναι προτάσεις για 
casual ντύσιμο!


















Στο επόμενο τεύχος είχε εξώφυλλο την Φαίη Σκορδά .Αξιόλογο θέμα προτάσεις για τσάντες και παπούτσια 












Το Celebrity το αγόρασα γιατί είχε δώρο ένα lip-gloss  και ένα κραγιόν που είναι 2 σε 1 δηλαδή σε μια συσκευασία !(Εγώ το πήρα από το περίπτερο την προηγούμενη βδομάδα ενώ λέει πως είναι τεύχος Ιανουαρίου δηλαδή κυκλοφορεί από Δεκέμβριο .Μάλλον ξέμεινε εκεί .Αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!

! Είναι φανταστικό έχει ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα τέλεια απόδοση και πολύ καλή διάρκεια .Το περιοδικό το αγόρασα 3.5 ευρώ .Την εταιρία του κραγιόν είναι αλήθεια ότι δεν την γνώριζα λέγετε FABB και δεν βρήκα και πολλά πράγματα για αυτήν στο internet , επίσης δεν την έχω συναντήσει σε κάποιο κατάστημα .Πάντως το κραγιόν-lip gloss μου άρεσαν πάρα πολύ .Δεν θα σταθώ παραπάνω σε αυτό το περιοδικό γιατί τα περισσότερα άρθρα μέσα αναφέρονται σε Christmas  spirit.



Και τέλος πήρα το Mirror  που είχε δώρο ένα eyeliner μαύρο της εταιρίας Rilken .Το περιοδικό στοίχιζε 3.5 ευρώ .Πάρα πολύ καλή τιμή για ένα eyeliner .
To eyeliner είναι τέλειο .Έχει πολύ ωραίο πινελάκι αφήνει όσο χρώμα χρειάζεται είναι σταθερό έχει διάρκεια και πραγματικά από την μέρα που το πήρα φοράω μόνο αυτό !
Ένα άρθρο που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το shopping guide movie stars look.






Ελπίζω να σας άρεσαν τα θέματα που επέλεξα από αυτά τα περιοδικά .Περιμένω τα σχόλια σας και να μου πείτε την γνώμη σας ποίο είναι το αγαπημένο σας περιοδικό ....
                            




                                kissessssss


Thanks for reading!!






4 σχόλια :

  1. Το κραγιόν το είχα πάρει κι εγώ και το είχα ευχαριστηθεί τα Χριστούγεννα πολύ!Τώρα πιστεύω πιο πολύ το lip gloss θα χρησιμοποιήσω!Πάντως είναι πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προσωπικά τα φοράω μαζί και έχουν πολύ καλή διάρκεια !Άμα φοράω μόνο το κραγιόν η το λιπ γκλος δεν διαρκούν τόσο πολύ !

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που μπορώ να βρω τα προοιοντα της fabb μου τελειωσε το κραγιον και θελω να το αγορασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή