4/3/14

We love magazines specialy with gifts !!

Την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ είχα δει σε κοινοποιήσεις στο Facebook ότι την επόμενη μέρα θα κυκλοφορούσε το Ιnstyle Μαρτίου με δώρο κραγιόν Yves Saint Laurent κόκκινο ! (Αλλά μεταξύ μας ότι χρώμα και να ήταν θα το έπαιρνα !!) Ενθουσιάστηκα στην ιδέα .Γιατί δεν έχω κανένα κραγιόν αυτής της εταιρίας .Και ήταν ευκαιρία .



Σπάνια τα περιοδικά δίνουν δώρα high end εταιριών .
Πάντως στα περισσότερα blogs που διάβαζα την Τρίτη είχαν σαν θέμα αυτό το περιοδικό και το κραγιόν !!!!
Ας ξεκινήσω με το κραγιόν είναι πολύ όμορφο εξωτερικά έχει χρυσή συσκευασία .Είναι σε  mini size .Το χρώμα του είναι κόκκινο φωτεινό !! Η υφή του είναι τέλεια …. Είναι ενυδατικό δεν ξηραίνει τα χείλη .Είναι ματ αλλά όχι 100% δεν έχει γυαλάδες ή shimmer. Η απόδοση του είναι εξαιρετική με την πρώτη φορά που το ακουμπάς στα χείλη σου αφήνει χρώμα !Έχει διάρκεια αρκετή …..
Πάντως το περιοδικό έχει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα μέσα (να αξίζει και το περιοδικό όχι μόνο το δώρο )..
Κοστίζει 5.90 ευρώ


Στο περίπτερο ανακάλυψα ότι είχε κυκλοφορήσει και το Marie Claire Μαρτίου το οποίο είχε δώρο 3 μολύβια – 2 για τα μάτια και ένα για τα χείλη ! Από την σειρά Mc basics !
Τα μολύβια είναι το ένα μπλε το άλλο γκρι και για τα χείλη είναι ροδακινή (τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ ).
Το μολύβι για τα χείλη είναι πολύ απαλό .Είναι ενυδατικό , δεν ξηραίνει τα χείλη .Η απόδοση του είναι μέτρια .Πρέπει να το περάσεις αρκετές φορές για να αφήσει χρώμα στα χείλη .Γενικότερα από την συσκευασία του με ενθουσίασε γιατί είναι από τα λεγόμενα Jumbo μολύβια .Πολύ προσεγμένη εμφάνιση με ωραίο καπάκι .. Αλλά κατά τα άλλα δεν θα το αγόραζα αν μου τέλειωνε αυτό και ήταν κάποιας εταιρίας που κυκλοφορεί στο εμπόριο .
Τώρα τα μολύβια για τα μάτια .Ωραία επιλογή χρωμάτων .Μπλε και γκρι να καλύπτουν όλα τα γούστα .Το μπλε μπορείς να το χρησιμοποιείς και για πιο έντονο μακιγιάζ ενώ το γκρι σε κάτι πιο καθημερινό και απλό .Είναι πολύ απαλά .Έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση .Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που έχουν γυαλάδες .Από διάρκεια δεν ξέρω γιατί δεν τα χρησιμοποίησα σε μακιγιάζ .
Όσο για το περιοδικό είναι το γνωστό αγαπημένο Marie claire με πολύ ωραία άρθρα πολύ μόδα και άλλα πολλά ….

Κοστίζει 5.60 ευρώ .


Εσείς αγοράσατε κάποιο περιοδικό ? και αν ναι πως σας φάνηκαν τα πράγματα ?



Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου !
φιλιαααα

6 σχόλια :

  1. Το ροδακινι μολυβι για τα χειλη φαινεται τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν χρώμα είναι τέλειο .Αλλά μακάρι να είχε λίγο καλύτερη απόδοση !

      Διαγραφή
  2. Πήρα και εγώ το κραγιονάκι από YSL εννοείται (όχι που θα έχανα τέτοια ευκαιρία:Ρ) και το αγάπησα!
    Όσο για τα άλλα μολύβια από mcBasics, φοβήθηκα πως δε θα έχουν απόδοση και δεν τα πήρα.. Γενικά, όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής από mcBasics δε μου άρεσαν και πολύ!
    Πολύ όμορφο το ποστ σου! Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως όσες μάθαμε ότι το περιοδικό θα είχε δώρο τέτοιο κραγιόν όλες το πήραμε .Όσο για τα μολύβια πρώτη φορά πήρα mcBasics και εντάξει δεν μπορώ ότι ξετρελάθηκα έχω πάρει και καλύτερα .Οπότε την επόμενη φορά θα το σκεφτώ αν θα τα ξαναπάρω ! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !! Φιλιααα

      Διαγραφή
  3. Το κραγιόν το πήρε μια φίλη μου γιατί εγώ δεν είμαι πολύ φαν του κόκκινου και μας άρεσε πολύ σαν απόδοση και χρώμα! Τα μολυβάκια αυτά τα είδα αλλά γενικά δεν με έχουν εντυπωσιάσει άλλα προϊόντα της ίδιας μάρκας και λυπήθηκα να ρισκάρω 6 ευρώ! Εγώ πήρα το Madame figaro που είχε δώρο δύο βερνίκια Erre due!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερνίκια Erre due ? Νομίζω πως έκανες την καλύτερη κίνηση εσύ !!!

      Διαγραφή